HYGIENIAPASSI

Lieksan kansalaisopiston kurssi lauantaina 27.4.2019. Paikka on lukion auditorio, Koulukatu 16. Opettaja ruokapalvelupäällikkö Mervi Liiten.

Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 31.12.2018 kello 17.00: https://www.opistopalvelut.fi/lieksa/. Kurssitunnus on 810110.

Hygieniapassin tarkoituksena on ohjata henkilöitä käsittelemään ruokaa turvallisesti. Työntekijä tarvitsee hygieniapassin, jos hän työskentelee elintarvikehuoneistossa, esimerkiksi kahvilassa tai leipomossa, ja käsittelee pakkaamattomia, helposti pilaantuvia elintarvikkeita kuten maitoa, lihaa tai kalaa. Hygieniapassi vaaditaan myös vaikkapa työnantajilta, opiskelijoilta ja harjoittelijoilta.

Koulutuksessa käydään läpi hygieniaosaamisen seitsemän eri osa-aluetta. Koulutusaika yhtenä lauantaipäivänä kello 9.00–16.00. Koulutukseen varataan tunnin ruokatauko. Testi suoritetaan koulutuksen lopussa (koeaika 20–45 minuuttia), jonka jälkeen käymme oikeat vastaukset läpi. Testissä on todistettava henkilöllisyys passilla, ajokortilla tai henkilöllisyystodistuksella testilomakkeen palautuksen yhteydessä. Testimerkinnät on tehtävä sinisellä kuivamustekynällä arkistoinnin vuoksi. Testin kirjaaminen ja korttien painatus kestää 2–3 viikkoa, jonka jälkeen ne ovat noudettavissa kansalaisopiston toimistosta. Kurssimaksu 18 € ja korttimaksu 10 €.

Opiskele itse jo etukäteen: kurssisivun ja aineistolinkkien verkko-osoite on http://koulu.lieksa.fi/hygieniapassi.htm.

Linkkejä aiheeseen:

Selkosuomea:

Valid HTML 4.01 Transitional. Valid CSS.